Skip to content
KON09578-1

Få tilgang på guiden:

Service- og vedlikeholdsguide for at din fender alltid er "Fit for Fight"

For deg som ønsker høy kvalitet og lang levetid for din fender

 

Ønsker du å sikre at dine fenderprodukter alltid er i toppform og klare for enhver utfordring? Vår service- og vedlikeholdsguide for at din fender alltid er «fit for fight» er akkurat det du trenger for å opprettholde fenderens kvalitet og sikkerhet.

Her er noe av det du kan forvente deg fra vår guide:

  • Grundig inspeksjon: Lær hvordan du utfører en nøye visuell inspeksjon for å oppdage skader, korrosjon og deformasjoner som kan påvirke fenderens effektivitet.
  • Effektive vedlikeholdsrutiner: Få innsikt i hvordan du vedlikeholder kjettinger, luftventiler, og fenderens overflate for å forlenge levetiden og sikre optimal beskyttelse.
  • Proaktivt rutinearbeid: Utforsk planlagte inspeksjoner og viktigheten av forebyggende vedlikehold for å unngå kostbare skader og driftsavbrudd.


Ta kontroll over dine fendere nå! Last ned guiden og forbered dine fendere på enhver utfordring de møter.

Fyll ut skjema for å få tilgang til guiden -->

Om forfatter

Kjell Inge Meling

Kjell Inge har mange års erfaring fra diverse praktiske fag på land og vann. Han har fagbrev som både motormann og tømrer, og har med dette en unik praktisk bakgrunn, med god teknisk innsikt.


Kjell Inge er Operasjonskoordinator i MarLog og har, blant annet, ansvar for befaring, vurdering og utførelse av fenderservice. Han vil ofte være kontaktpersonen når det kommer til fenderservice.

 

#2 MOFU Service og vedelikeholdsguide for at din fender alltid er fit for fight