Skip to content
Malog_banner

Få tilgang til prosjektmanualen:

Prosjektmanual: Slik planlegger og gjennomfører du et vellykket prosjekt for sklisikring på fartøy/installasjon

Hva kan du forvente?

Har du bestemt deg for å implementere sklisikring? Lurer du hvordan du skal gjøre det på best mulig måte?

Da har du kommet til riktig sted.

I denne guiden kan du utforske:

  • Hvorfor sklisikring er avgjørende: Årlig registreres det tusenvis av ulykker som følge av fall i norske arbeidsmiljøer. Forstå risikoen og de potensielle kostnadene for virksomheten din.

  • Særlige utfordringer for sjøfolk og offshorearbeidere: Arbeidsmiljøene deres er spesielt utsatt for elementene, noe som øker risikoen for glatte overflater og potensielle ulykker.

  • Gjennomføring av sklisikringstiltak: Disse tiltakene er ikke bare viktige; på noen steder er de lovpålagt for å sikre arbeidernes sikkerhet både på sjøen og offshore.

  • Nøkkeloverveielser for implementering: Fra planlegging og montering til vedlikehold, lær hva du trenger å tenke på for å sikre at ditt sklisikringsprosjekt er vellykket.

 Ikke vent – få tilgang til guiden i dag og ta et informert skritt mot en sikrere arbeidsplass

 

Fyll ut skjema for å få tilgang -->

Om forfatter

Nikolai Bakker

Nikolai har over 10 års erfaring fra maritim næring, hvor han har jobbet både på privat- og bedriftsmarkedet. Han har særlig kompetanse innen logistikk og sikkerhetsløsninger på sjøen.

Nikolai er Markedssjef i MarLog, og har hovedansvar for en rekke av MarLog sine produkter. I rollen som markedssjef bruker han sin erfaring fra maritim næring, og vil ofte være kontaktpunktet for kunder som ønsker bistand med ulike produkter – inkludert sklisikring.