Skip to content
Malog_banner

Få tilgang på guiden:

Velg riktig sklisikring: De forskjellige sklisikringstypene - fordeler og ulemper

Trå inn i en verden der sikkerhet møter maritim og offshore virksomhet

Skal du sklisikre fartøy eller offshore installasjoner?

Da har du kommet til riktig sted.

I denne guiden kan du utforske:

  • Den vesentlige rollen sklisikring spiller for å hindre ulykker, ved å øke friksjonen mellom en overflate og menneskers eller kjøretøyers bevegelser.

  • Hvordan sklisikring kan anvendes for å skape oppmerksomhet i høyrisiko-områder ved hjelp av signalfarger og/eller piktogrammer.

  • De situasjonene hvor sklisikring er mest kritisk, som våte eller fuktige overflater, eller steder hvor materialene er glatte, eller det oppstår kjemikalie – og oljesøl.

  • Typiske steder hvor sklisikring er nødvendig som på skip, oljeplattformer, borerigger, broer, trapper, gangveier og andre risikoområder hvor folk ferdes.

Få den innsikten du trenger om de 5 mest vanlige sklisikringstypene på markedet. Last ned i dag og bli bedre forberedt på å ta et sikkert valg for din arbeidsplass og dine ansatte.

Fyll ut skjema for å få tilgang til guiden -->

Om forfatter

Nikolai Bakker

Nikolai har over 10 års erfaring fra maritim næring, hvor han har jobbet både på privat- og bedriftsmarkedet. Han har særlig kompetanse innen logistikk og sikkerhetsløsninger på sjøen.

Nikolai er Markedssjef i MarLog, og har hovedansvar for en rekke av MarLog sine produkter. I rollen som markedssjef bruker han sin erfaring fra maritim næring, og vil ofte være kontaktpunktet for kunder som ønsker bistand med ulike produkter – inkludert sklisikring.

 

#1 En oversikt over sklisikringstyper